Dăncilă se dezlănţuie: Ponta, mincinos şi duplicitar. Antonescu a spus motivul pentru care a distrus USL

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a dat o replică tranşantă, luni, via Facebook, liderului Pro România, Victor Ponta, care a dat detalii despre negocierile pe care le-a purtat recent cu şefa PSD.

„Stilul acesta mincinos şi duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorinţa permanentă de a ieşi în faţă prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască şi ştie doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele ţării, ci pe interese personale”, a declarat Dăncilă.

În acelaşi timp, preşedintele PSD a respins afirmaţia lui Ponta potrivit căreia „[Viorica Dăncilă] mi-a spus că îi dă afară pe ALDE şi să îi iau eu parlamentarii - şi că îmi dă ce ministere doresc pentru Pro România”.

„Eu nu fac astfel de trocuri politice 'intri tu şi îl dăm pe celălalt afară'. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacţii tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-şi asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei şi-au exprimat ferm în CEx opinia faţă de o alianţă cu Pro România, şi ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a precizat Dăncilă.

Reamintim că Victor Ponta a susţinut că şefa PSD i-a cerut „sprijinul” şi i-ar fi propus ca Pro România să intre la guvernare, în locul partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE şi să îi iau eu parlamentarii - şi că îmi dă ce ministere doresc pentru Pro România”, a precizat fostul premier. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne