Dăncilă se autodepăşeşte: "De multe ori în spatele meu am fost eu însumi"

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

La nici o zi după ce s-a lăudat la România TV că (inspirata) decizie de a nu mai citi de pe foi îi aparţine, premierul demis Viorica Dăncilă a comis o gafă de exprimare monumentală, în timpul unui miting electoral în Cluj-Napoca. Mai exact, într-o exprimare fără precedent, Dăncilă a declarat că „de multe ori în spatele meu am fost eu însumi”.

„O vorbă spune că în spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică. De multe ori în spatele meu am fost eu însumi. În timp ce alţii aruncau cu noroi, jigneau, eu luam măsuri bune pentru oameni”, a declarat Dăncilă, citată de Aktual24,ro, la Cluj.

Reamintim că prezentă luni seară în platourile România TV, prezidenţiabila PSD Viorica Dăncilă a admis că la începutul mandatului său de premier i s-a cerut să-şi citească discursurile de pe foi. Dăncilă n-a spus cine a fost cel/cea care i-a cerut acest lucru. Pe de altă parte, aspiranta la Cotroceni s-a lăudat că ea a fost cea care a decis să nu mai facă acest lucru.

Mai exact, când moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, l-a lăudat pe cel care a convins-o să nu mai citească de pe foaie, lidera PSD i-a transmis acestuia cu mândrie că ea a fost cea care a luat decizia de a nu mai citi de pe foi.

Redăm dialogul Ciutacu - premier, conform Podul.ro.

Ciutacu: Am un mesaj pentru cel care v-a convins să renunţaţi să mai citiţi de pe foile de hârtie: deşteaptă decizie!

Dăncilă: Nu. Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi.

Ciutacu: Nu v-a convins nimeni?

Dăncilă: Nu.

Ciutacu: Atunci bună decizie.

Dăncilă: Întotdeauna am vorbit liber. Atunci, într-un fel, mi se spunea că trebuie să citesc după acele foi ca să nu cumva să uit vreun amănunt.

Ciutacu: Şi rău v-a prins perioada aia.

Dăncilă: Da. A fost o perioadă în care cred că am făcut o greşeală. Şi cred că acum am remediat acea greşeală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne