Dăncilă, la primul miting electoral. Digi24: S-a rătăcit prin mulţime, fiind "recuperată" de Codrin Ştefănescu

foto
foto (Digi24.ro)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au mers vineri împreună la Botoşani, la conferinţa organizaţiei judeţene, fiind întâmpinaţi la intrarea în Casa de Cultură, unde avea loc evenimentul, atât de susţinători ai partidului, cât şi de protestatari, de care au reuşit până la urmă să se ferească.

În timp ce unii strigau "PSD, ciuma roşie" şi "Dragnea nu uita, Botoşaniul nu te vrea", alţii îi aclamau şi îi îmbrăţişau pe liderii PSD veniţi în oraş.

Potrivit Digi24, Dragnea şi Dăncilă au făcut baie de mulţime. Însă, la un moment dat, Viorica Dăncilă s-a rătăcit prin mulţimea de susţinători, fiind "recuperată" de Codrin Ştefănescu, care a adus-o de braţ până la intrarea în instituţie. În învălmăşeala creată, premierului i s-a deranjat părul.

Cei câteva zeci de protestatari stăteau vizavi de Casa de Cultură. Ca să îi evite, liderii PSD au intrat iniţial prin spatele clădirii. La ieşire, au fost înconjuraţi de susţinători, iar jandarmii s-au asigurat că protestatarii rămân pe trotuarul de vizavi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne