Dăncilă: Iohannis a fost doar un spectator timp de 5 ani. Voi fi un preşedinte mai bun decât predecesorii mei

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Facebook)

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă i-a reproşat, marţi, preşedintelui Klaus Iohannis că a fost un spectator la Cotroceni şi a reiterat că va fi un preşedinte mai bun decât predecesorii ei, adăugând că România are nevoie de un şef de stat “implicat şi prezent”.

“Am avut prea mult timp un Preşedinte spectator la Cotroceni, un Preşedinte care, din nepăsare şi de teama neputinţei, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat. Am dovedit că nu mi-e frică de muncă şi de asumare. Am fost în fruntea Guvernului şi ştiu bine care sunt problemele ţării şi nevoile românilor. Şi nu, eu nu am aroganţa de a crede că voi fi un Preşedinte ideal, dar voi fi un Preşedinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de ţara mea şi muncesc pentru oameni”, a declarat Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, şefa PSD, care în 24 noiembrie îl va înfrunta pe Klaus Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, a subliniat că “niciun român care va bate la uşa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea”.

“România are nevoie mai mult ca oricând de un Preşedinte implicat şi prezent!”, a conchis Dăncilă.

Postarea Vioricăi Dăncilă, fost premier în al cărei mandat români paşnici au fost loviţi şi gazaţi în masă la protestul din 10 august 2018, vine în contextul în care, marţi, începând cu ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, va avea loc o dezbatere electorală organizată de Klaus Iohannis şi PNL şi la care şefa social-democraţilor nu a fost invitată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne