Dăncilă fuge de protestatari. Întâmpinată la Sibiu cu „Vasillyca lasă-ne”

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

La doar câteva ore după ce a afirmat că social-democraţii nu se tem de "ţipete şi jignirii" şi i nu vor face niciun pas în spate, Viorica Dăncilă i-a evitat pe protestatarii care o aşteptau la Sibiu şi a intrat pe uşa din spate în clădirea unde alegerile pentru şefia organizaţiei locale a PSD.

Mai exact, Dăncilă şi colegii ei au fost aşteptaţi la Sibiu de circa 20 de protestatarii cu pancarte pe care se putea citi „Nu aţi înţeles nimic din alegerile din 26 mai”, „Vasillyca lasă-ne” sau „Guvernul PSD – ALDE – hoţie, prostie, incompetenţă”, relatează Hotnews

Pentru a nu da ochii cu ei, premierul a intrat prin alt loc în Centrul Cultural „Ion Besoiu”, unde au loc alegerile. Când au aflat că Viorica Dăncilă a evitat să îi întâlnească, protestatarii au scandat „Afară, afară cu PSD din ţară” şi „Demisia”.

Reamintim că doar cu puţin timp înainte Dăncilă a declarat la Târgu Mureş că PSD este de neclintit şi nu va face niciun pas înapoi.

„Sunt dintre cei care s-au învăţat că pot rezolva lucrurile prin jigniri, prin ţipete, prin cuvinte urâte. Nu ne este teamă pentru că ştim că în spatele nostru sunt oamenii care procedează altfel. Vă garantez că suntem de neclintit. Nu ne este teamă, nu vom face niciun pas înapoi, pentru că ştim că un pas înapoi al nostru este un pas înainte al altora. Vom ridica din faţa noastră orice obstacol”, a declarat lideră PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne