Dăncilă anunţă că a introdus în sondajele interne "un candidat din exterior" pentru prezidenţiale

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat, la DC News, că a introdus în sondajele interne un candidat din afara coaliţiei de guvernare.

"Vrem să avem un candidat care să maximizeze şansa PSD. Pentru noi nu a fost uşor. Am pornit de la un scor de 22%, preşedintele partidului a fost arestat. Nu este uşor ca să recuperăm într-un timp relativ scurt. Dar eu am încredere. Şi am încredere în activul nostru, în cetăţenii României, în electoratul din România că vor face o alegere bună şi că vor merge pe drumul care oferă o mai mare deschidere şi o mai mare şansă pentru ţara noastră", a declarat Dăncilă.

Şefa PSD a precizat că a introdus în sondaje pe toţi cei care şi-au exprimat această opţiune, de a fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

"Tot în sondaje am introdus şi un alt candidat, nu am dat nume. Să vedem dacă există această opinie că trebuie să avem un candidat din exterior. L-am introdus şi pe candidatul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Am o primă evaluare. Acum vreau să fac un nou sondaj, până când vom anunţa candidatul, astfel încât primii doi, primii trei să vedem cum stau în sondaje", a declarat Viorica Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne