Dan Voiculescu, prins cu mâţa în sac? Nelu Iordache, ginerele unui director Grivco

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu (Epoch Times România)

Afaceristul Nelu Iordache, unul dintre cei trei denunţători în ultimul dosar de şantaj deschis pe numele lui Dan Voiculescu, denunţător pe care "inculpatul Voiculescu" a declarat sus şi tare că l-a întâlnit o singură dată, acum 20 de ani, este de fapt ginerele unui director de-al oligarhului "pensionar", cum s-a autodefinit patronul Antenei 3.

”L-am prins pe Voiculescu cu o minciună cât casa: oligarhul Felix (numele sub care Dan Voiculescu îşi scria rapoartele către Securitatea lui Ceauşescu - n.r.) îl cunoaşte incredibil de bine pe Nelu Iordache - ROMSTRADE! Explicaţia e simplă - Nelu Iordache este ginerele numitului Mugur Crăciun, directorul departamentului Agricultură de la GRIVCO SA”, scrie jurnalistul Robert Turcescu pe blogul său.

Mugur Crăciun a fost director al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă de la Fundulea în vremea lui Ceauşescu, scrie Turcescu pe blogul său, ulterior devenind director al Institutului.

Mai mult, Crăciun ar fi fost propus de partidul Conservator, fondat de Dan Voiculescu, pentru funcţia de secretar de stat, specializat pe Integrare Europeană, în ministerul Agriculturii, în timpului guvernării Tăriceanu.

L-am prins pe Voiculescu cu o minciună cât casa

După un an şi jumătate ca secretar de stat, Crăciun a devenit director al departamentului de Agricultură la Grivco SA, firma lui Dan Voiculescu.

Nelu Iordache este unul dintre cei trei denunţători ai lui Voiculescu care ar fi acceptat să semneze trei contracte de publicitate în valoare de 900.000 de euro cu trustul de presă al mogulului. Reamintim că procurorii DNA l-au acuzat pe patronul Antenei 3 că "a ameninţat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri şi administratori ai trei companii că, în situaţia în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă pe care în fapt îl conduce, va declanşa o agresivă campanie de discreditare."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne