Dan Bittman, operat într-o clinică din Viena

(photos.com)

Solistul vocal al formaţiei Holograf, Dan Bittman, a fost operat şi are nevoie de recuperare medicală. Din păcate, perioada de refacere este mai mare decât timpul rămas până la concertele programate pentru sfârşitul acestei luni.

Edi Petroşel (tobe) şi Mugurel Vrabete (chitară bas), colegi de trupă ai lui Bittman i-au asigurat pe fani că nu este nimic grav, relevă Europa Fm.

"Dan a avut o problemă medicală. Toţi am rămas puţin surprinşi. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenţie chirurgicală, miercuri, la Viena. Vrem să vă spunem că marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte”, au mărturisit cei doi membri Holograf. „Până la urmă, decizia a aparţinut grupului împotriva solistului”, au anunţat, râzând, Edi Petroşel şi Mugurel Vrabete miercuri, la emisiunea „Deşteptarea”, de la Europa Fm, realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Astfel, concertele Holograf vor fi reprogramate pentru anul viitor, cel mai probabil în luna februarie, potrivit celor doi membri Holograf prezenţi în studioul Europa FM.

Totodată, trupa anunţă că fanii care au achiziţionat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură