Cuplul care a pierdut inelul de logodnă în Times Square, găsit de poliţie

John Drennan împreună cu Daniella Anthony
John Drennan împreună cu Daniella Anthony (captură web)

Un cuplu englez care a pierdut un inel de logodnă printr-un grilaj din Times Square, oraşul New York (SUA), vineri 30 noiembrie, mulţumeşte departamentului de poliţie pentru ajutorul oferit în găsirea inelului.

John Drennan şi Daniella Anthony s-au logodit în Central Park (Parcul Central). Cei doi se plimbau prin Times Square când inelul, care era prea mare pentru degetul Daniellei, a căzut printr-un grilaj, a declarat duminică cuplul pentru Fox News. Camerele de supraveghere stradale au surprins cuplul în timp ce încerca să găsească preţioasa bijuterie, însă nu avut noroc.

Inel
Inel (captură Twitter NYPD)

Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) a început imediat investigaţiile lansând un mesaj pe Twitter:

„Aceasta este o fotografie a inelului pe care poliţiştii noştri l-au recuperat (şi curăţat). Contactaţi-ne dacă ştiţi fericitul cuplu pentru a le returna bijuteria”.

În final, NYPD a găsit inelul de logodnă şi a început să caute misteriosul cuplu, cu speranţa să le returneze bijuteria. Duminică, poliţia a anunţat pe Twitter că au găsit cuplul şi i-a felicitat pe cei doi pentru logodnă.

O altă postare a NYPD pe Twitter informa:

„Dorim să mulţumim tuturor celor care au distribuit această poveste! Cuplul fericit (acum) s-a întors în ţara lor natală, dar mulţumită distribuirilor voastre au aflat că îi căutăm! Facem ultimele aranjamente pentru a le returna inelul. Felicitări!”

Apoi poliţia a pus o fotografie cu cei doi şi a scris:

„Mulţumim Twitter. Cazul este închis! Cu dragoste, John, Daniella şi NYPD”.

Cuplul a declarat duminică pentru Fox News că au aflat că NYPD îi căuta după ce incidentul lor a ajuns viral online, iar un prieten le-a trimis linkul. Cu toate că NYPD a scris că ei au pierdut inelul când Drennan o cerea în căsătorie, cuplul a clarificat mai târziu că ei se logodiseră mai devreme în Central Park.

„Nu pot să cred!” a spus Drennan. „Este cel mai surprinzător lucru să aflu că NYPD ne-a recuperat inelul”.

Duminică, funcţionarii din biroul de Operaţiuni Speciale, au postat informaţia că inelul a fost găsit cu ajutorul detectivilor Bucchignano şi Glacken, de la Serviciul de Urgenţă.

Daniella a spus că ea nu ştia că John plănuia să o ceară în căsătorie în timpul excursiei de la New York, cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de când erau împreună.

Ea a mărturisit că în momentul în care inelul a căzut, a regretat foarte mult şi a început să plângă. „L-am avut în mână pentru câteva momente înainte să cadă”, a adăugat Daniella.

Cuplul a mulţumit celor de la NYPD printr-o postare pe Twitter. Daniella a scris: „nu voi uita cât de mult efort aţi depus. Cu dragoste, New York”, iar John a spus că speră că va putea bea câteva beri reci cu poliţiştii când se va întoarce în New York! „Suntem copleşiţi şi vă vom menţiona cu siguranţă la nunta noastră”.

"NYPD a făcut tot posibilul, suntem foarte recunoscători şi entuziasmaţi” a spus John pentru Fox News. „După ce primim inelul, vom închide acest capitol şi vom trece la următorul”.