Cuplu american găseşte un milion şi jumătate de euro în casă, în timp ce face curăţenie

Tina şi Harold Ehrenberg
Tina şi Harold Ehrenberg (twitter.com/LALottery)

Norocul ar putea fi definit ca fiind rezultatul pozitiv al unui eveniment puţin probabil - de exemplu, în timp ce faceţi curat în casă, găsiţi un milion şi jumătate de euro. Care sunt şansele ca acest lucru să se întâmple? Ei bine, foarte puţine, pentru că totul depinde de mulţi factori, inclusiv de cât de mult jucaţi la loterie.

Tina şi Harold Ehrenberg, un cuplu din Statul Louisiana, Statele Unite ale Americii, făceau curăţenie în casă pregătindu-se pentru cina de Ziua Recunoştinţei atunci când au dat peste câteva bilete de loterie vechi pe care nu le verificaseră încă. Le-au achiziţionat pentru remiza din 6 iunie a acestui an.

Probabil că mulţi dintre noi le-ar fi aruncat în gunoi, dar ei au decis să verifice dacă, din întâmplare, au câştigat ceva.

Surpriza lor a fost enormă când au descoperit că acestea erau evaluate la 1,8 milioane de dolari (un milion şi jumătate de euro) şi că le-au găsit exact la timp... mai erau doar două săptămâni înainte de termenul limită.

Conform legii, în statul Louisiana, premiile pot fi revendicate în termen de 180 de zile de la tragerea la sorţi.

Mass-media locală a relatat ştirea, primele declaraţii fiind: "Cel mai distractiv va fi să depozităm banii în bancă![...] Nu avem planuri să facem cumpărături sau călătorii mari. Îi ţinem deoparte, pentru atunci când vom ieşi la pensie".

Sursă: Lottery Louisiana

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură