Cupa Davis. Meciul România - Luxemburg se va desfăşura la Piatra Neamţ

Echipele masculine de tenis ale României şi Luxemburgului, din primul tur al Grupei II, Zona Europa/Africa se vor desfăşura în perioada 3-4 februarie la Piatra Neamţ.
(Captură foto)

Echipa de tenis masculin a ţării noastre se va duela în premieră cu Luxemburg în primul tur al Grupei II, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, conform anunţului făcut Federaţia Română de specialitate. Partida a fost programată să aibă loc la Piatra Neamţ, 3-4 februarie.

''După consultări cu componenţii echipei României şi după întâlniri cu autorităţile locale, care s-au arătat dornice să se implice alături de FRT în organizarea acestui eveniment, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ'', a anunţat FRT.

România s-a înclinat în luna octombrie în faţa Israelului cu scorul de 5-0, în barajul pentru menţinerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa, rezultat ce a făcut ca după 24 de ani ţara noastră să retrogradeze din Grupa I în Grupa a II-a valorică (al treilea eşalon mondial).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport