Cumpănaşu a intrat cu o replică de AK47 în platoul TVR [video]

Alexandru Cumpănaşu in emisiune de la TVR1
Alexandru Cumpănaşu in emisiune de la TVR1 (Screenshot Facebook)

Candidatul la alegerile prezidenţiale Alexandru Cumpănaşu a avut o apariţie mai puţin obişnuită, într-o emisiune TVR1, prin care a reuşit să stârnească mare vâlvă în mediul online.

Mai exact, prezidenţiabilul şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii "Talent de preşedinte", la Ionuţ Cristache (fost Antena 3), ţinând în mână o replică a cunoscutului model de armă rusească AK47 Kalashnikov şi a început să spargă baloane.

"Am câteva hobby-uri. Am o surpriză pentru dumneavoastră! Este un airsoft, de fapt este o replică AK47. Tragem cu ea, dar nu în dumneavoastră, staţi liniştit. [...] Este folosit în general de poliţie şi de către trupele de intervenţie pentru destructurarea clanurilor mafiote. [...] Merg des în poligon, trag cu toate tipurile de armă. (...) Din punctul meu de vedere, este un sport sau, dacă vreţi, o preocupare bărbătească", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Incidentul a stârnit mare vâlvă pe reţelele de socializare.

Cei mai mulţi dintre internauţi au afirmat că Alexandru Cumpănaşu nu are idee cum să folosească în mod corect arma, întrucât ţinea Kalashnikov-ul de încărcător.

"Se vede că n-o făcut armata! Cum să ţii pistolu’ automat de-ncărcătooooooor?!?? Cum să vrei să fii comandantul suprem al armatei, cînd nu ştii să ţii o armă de ucidere-ndividuală în mînă?!?!", a comentat un cetăţean.

"E voie să se dea aşa ceva la TV?", întreabă o tânără.

"Pe postul public de televiziune, la oră de maximă audienţă, un descreierat face apologia armelor de foc. Evident, asta nu pare să deranjeze pe nimeni, iar cel mai puţin deranjat dintre toţi pare Consiliul Naţional al Audiovizualului", a afirmat fostul ambasador Ciprian Mihali.

"Era pe sistem, pregătit să schimbe magazia!", a precizat, la rândul său, poliţistul Marian Godină.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne