Cum se risipeşte banul public. Ciprian Ciucu dă în vileag ultima "peformanţă" a "Primăriei Firea"

15.000 de euro a dat Primăria condusă de Gabriela Firea pe un concert la care participarea a fost jalnică, susţine liberalul Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Primăria Generală a Capitalei a reuşit o premieră record, acuză Ciprian Ciucu, reprezentant al PNL în Consiliul General al Capitalei, mai exact, a organizat pe bani publici un eveniment la care nu a venit aproape nimeni.

"Primăria Firea a reuşit să organizeze un concert pe două zile, iar în cea de-a doua zi n-a participat nimeni. Erau doar trecători care mai mut fugeau de zgomot...

Evenimentul, intitulat “Summer Dance Fiesta”, a costat cca. 15.000 Euro. Să zicem, treacă de la noi, că poate ieri au participat 15 oameni. Asta înseamnă că d.p.d.v. al eficienţei, PMB a cheltuit 1000 Euro/participat. Dacă au fost 30 (mira-m-aş!) a cheltuit 500 Euro/ pe participant... (...) Aşa se risipesc banii noştri, tocându-i pe nimicuri", scrie, pe Facebook, consilierul PNL.

"Bani pentru consumabile la Spitalul Colentina, nu-s... nu-i aşa doamna Primar? Nu vă este, măcar puţin, ruşine?", mai adaugă Ciucu într-o altă postare dedicată respectivului eveniment, organizat în Parcul Izvor.

Concertul organizat de PMB
Concertul organizat de PMB (Ciprian Ciucu)

Redăm câteva dintre comentariile stârnite de postarea lui Ciucu:

"15000 de euro e achiziţie directă fără licitaţie, deci s-au sifonat nişte bani ce o fi aşa de complicat?", scrie o persoană.

"Primăria a folosit banii noştri pentru o achiziţie dubioasă, ar trebui daţi în judecată pentru aşa ceva...", adaugă alta.

"Nişte ghiozdane în rural nu dădeam şi noi de banii ăştia?", completează un alt cetăţean.