Cum a comentat Iohannis reţinerea lui Oprescu? "Este un eveniment foarte trist..."

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat reţinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 25.000 de euro.

Prezent duminică la evenimentul "Renault Day" organizat pe platforma Dacia de la Mioveni, şeful statului a comentat succint cel mai important eveniment al momentului, potrivit agenţiei Agerpres: "Este un eveniment foarte trist, dar, pe de altă parte, pentru mine este un semnal că lupta anticorupţie merge în forţă mai departe şi acesta este un lucru bun."

Cu puţin timp înainte şefa PNL, Alina Gorghiu, şi-a exprimat, pe Twitter, opinia cu privire la reţinerea primarului general al Capitalei. "După reţinerea lui Sorin Oprescu, soluţia potrivită azi – demisia. Iar soluţia potrivită în viitor – o administraţie nouă, integră, liberală", a fost reacţia acesteia.

Şi şeful PMP, Eugen Tomac, i-a cerut demisia edilului subliniind că fenomenul corupţiei la nivel înalt pare să nu aibă sfârşit în România.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne