Cu Traian Băsescu în frunte, PMP vrea să câştige alegerile din 2016 şi să dea noul premier

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

După ce Elena Udrea a ajuns în arest, Partidul Mişcarea Populară îşi propune ţeluri ambiţioase, mai ales că a reintrat sub aripa ocrotitoare a fostului preşedinte Traian Băsescu. Obiectivul PMP este ca, în parteneriat cu Traian Băsescu, să câştige viitoarele alegeri parlamentare şi să dea României cel mai competent prim-ministru. Aşa a afirmat sâmbătă, la Piteşti, secretarul general al formaţiunii, Dorel Constantin Onaca, relatează Hotnews.

"Sunt sigur că împreună cu dumneavoastră vom face în aşa fel încât PMP, care are cei mai buni candidaţi, care are cei mai buni primari şi bineînţeles, în parteneriat cu Fundaţia Mişcarea Populară, cu preşedintele Traian Băsescu, în viitor să câştigăm alegerile parlamentare şi să oferim României cel mai bun prim-ministru", a declarat Onaca în discursul susţinut la Conferinţa Judeţeană a PMP Argeş.

Reamintim că Traian Băsescu, dispărut din faţa camerelor de luat vederi după punerea sub acuzare a Elenei Udrea în dosarul Microsoft, şi-a făcut reintrarea pe scena politică la congresul PMP din 8 februarie a.c, anunţând că îşi doreşte să fie un partener pentru formaţiunea de la a cărei conducere Udrea tocmai se autosuspendase.

"Vreau să vă fiu partener. Vom avea un parteneriat în care eu vă voi pune la dispoziţie experienţa mea, dar nu vă voi conduce. Vă veţi conduce partidul prin cei pe care îi veţi alege astăzi. Acest partid va avea în mine un partener pentru că e o idee în care cred. Împreună cu PNŢCD vom putea forma o structură politică capabilă să convingă şi să câştige. Acesta e un motiv pentru care am venit", declara Băsescu la congresul PMP.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne