Criza din PSD. Iohannis s-a întâlnit cu Tudose

Este în normalitate o întâlnire între preşedinte şi şeful Guvernului în contextul tensiunilor pe care le vedem, a transmis purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, pe fundalul rumorilor despre un 'război' între Dragnea şi Tudose şi a spectrului remanierii guvernamentale.
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi (Administraţia Prezidenţială)

Preşedintele Iohannis a avut marţi o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, a confirmat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

"A avut această întâlnire, dar nu pot să dau date suplimentare", a declarat Dobrovolschi, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, fără să dea detalii despre ce a discutat şeful statului cu Tudose.

Dobrovolschi a precizat doar că e în normalitate o întâlnire între preşedinte şi premier, în contextul tensiunilor pe care le vedem în spaţiul public şi a recomandat PSD "să îşi rezolve problemele" şi "să îşi vadă de guvernare pentru că românii au votat pentru rezultate, pentru o guvernare performantă, nu pentru scandalul de partid", relatează Hotnews.

Referitor la "context", reamintim că în presă se vorbeşte despre o iminentă mini-remaniere a Guvernului, în urma căreia din Executiv ar urma să fie scoşi miniştrii cu dosare penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Viorel Ilie - precum şi ministrul Educaţiei şi cel al Transportului. De altfel, Tudose a confirmat intenţia de a-i scoate din Guvern pe aceşti miniştri.

Mai mult, în presă se vorbeşte despre un "război" între Dragnea şi Tudose, inclusiv Antena 3 vehiculând acest scenariu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne