Cristinel Romanescu, reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă

Romanescu a fost reales în unanimitate de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de specialitate.
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu.
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu. (Federaţia Română de Tenis de Masă/facebook)

În cadrul Adunării Generale desfăşurate, joi, la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Cristinel Romanescu a câştigat un nou mandat la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis de Masă, el fiind de altfel şi singurul candidat. Acesta va conduce destinele forului naţional în următorii patru ani, cei 71 de membri afiliaţi acordându-i acestuia în unanimitate toată încrederea şi susţinerea lor.

''Avem multe realizări, dar mai avem multe lucruri de făcut. Ideea este că nu vreau să las nimic neterminat, aşa cum mă cunosc eu pe mine şi mă cunosc şi colegii. Voi încerca în noul mandat să fac exact toate lucrurile pe care le-am promis, ca de fiecare dată. Cel mai important obiectiv al nostru este cucerirea unei medalii olimpice la JO de vară 2020 de la Tokyo'', a declarat Romanescu.

Tot joi, Nicolae Ochiană a fost ales vicepreşedinte cu 71 de voturi, iar în Biroul Federal au fost votaţi patru membri, Beatrice Romanescu, reprezentant marketing (71 de voturi), şi trei reprezentanţi ai cluburilor, Bogdan Marinescu (CSA Steaua Bucureşti), cu 49 de voturi, Andrei Szemerjai (LPS Constanţa), 52 de voturi, şi Adrian Moldovan (CSM Bistriţa), 59 de voturi.

La Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Tenis de Masă a fost prezent şi domnul Mihai Covaliu, preşedintele COSR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport