Cristina Prună, către Teodorovici: Miroase a faliment ce faceţi la Finanţe. Ne băgaţi pe o spirală nedorită a datoriilor

Cristina Prună, deputat USR.
Cristina Prună, deputat USR. (Facebook)

Deputatul USR Cristina Prună a tras un semnal de alarmă, vineri, pe pagina sa de Facebook, cu privire la "spirala nedorită a datoriilor" în care împinge ţara Guvernul Dăncilă şi i-a transmis un mesaj tranşant ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici.

„Domnul Teodorovici nu se opreşte la creditul de 3 miliarde de euro luat pe 30 de ani (cel mai mare din istoria Ministerului de Finanţe) şi ne anunţă, cu fală, că, de-acum, România se va împrumuta pentru viitor! Ce o însemna acest lucru? Că ne va lăsa datori vânduţi pe vecie?!”, se întreabă liderul USR.

Cristina Prună a opinat că situaţia este cu atât mai critică cu cât aceste împrumuturi „nu sunt destinate susţinerii de proiecte care să aducă plus-valoare şi să creeze bunăstare”, ci mai degrabă pentru ca PSD-ul „să aibă ce împrăştia în stânga şi în dreapta ca să cumpere voturi!".

„Domnule ministru, să ştiţi că există posibilitatea ca România, supraîndatorată fiind şi pe timp de criză economică, să nu poată restitui creditele şi să ajungem ca Grecia?”, i-a transmis deputatul lui Teodorovici.

Liderul USR conchide „mulţumindu-i” ministrului Teodorovici că ne spune care este nivelul de îndatorare a României: „Suntem foarte recunoscători, dar, din păcate, dumneavoastră sunteţi nechibzuit şi nu pricepeţi că deja miroase a faliment ce începeţi să faceţi la Finanţe, şi ne băgaţi pe toţi pe o spirală a datoriilor pe care nu ne-o dorim!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne