Cristiana Anghel îi "ceartă" pe "acoperiţii din presă"

Cristiana-Irina Anghel
Cristiana-Irina Anghel (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Senatoarea Cristiana Anghel lansează un atac dur la adresa "acoperiţilor din presă", acuzându-i că "au primit ordin" să-i maculeze imaginea.

Acuzele senatoarei - cunoscută pentru faptul că la protestele importante iese pentru a vorbi cu manifestanţii, încercând să-i convingă că ea este de partea poporului în timp ce Iohannis nu - vin după ce ieri, o parte din presă a relatat că aceasta a fost alungată din mijlocul profesorilor, care au mărşăluit de la Guvern spre Cotroceni.

"Ieri, ”acoperiţii” din presă au primit iar ordin să maculeze imaginea senatorului Cristiana Anghel. Titluri sau ştiri precum: ”O senatoare alungată din coloană de manifestanţii din Educaţie”(...), ”Cristiana Anghel a fost alungată de profesorii care mergeau în marş către Palatul Cotroceni” au inundat ”o parte a presei”, preluând, fără respectarea deontologiei, articolul defăimător din Gândul, ”Cristiana Anghel, alungată de protestatari după ce a mers în mijlocul lor”, acuză senatoarea, într-un comunicat de presă remis Epoch Times.

Cristiana Anghel adaugă că miercuri seara, în emisiunea doamnei Nadia Ciurlin de la B1Tv, unde a fost invitată, doi lideri de sindicat au recunoscut faptul că au fost sunaţi de la Guvern şi somaţi să mă înlăture din mijlocul protestatarilor, acuzaţi fiind că acţiunea de protest are sorginte politică dacă permit participarea Cristianei Anghel.

"Am fost sfătuită să nu ”mai ies în evidenţă”, adaugă Anghel. Şi ”m-am ascuns” în ”marea” de protestatari, pentru a nu le crea probleme liderilor de sindicat. Adevărul este că am mărşăluit, alături de colegii mei, timp de peste două ore, pe drumul de la Palatul Victoria până la Statuia geniului „Leul”. Adevărul este că am huiduit, alături de colegii mei, pe ”primul profesor” al ţării, la porţile Cotroceniului. Adevărul este că am făcut-o nu în calitate de politician, ci în calitate de cadru didactic cu o vechime la catedră de 35 de ani, nemulţumită fiind de bătaia de joc la care sunt supuşi profesorii. Adevărul este că nu am fost huiduită, dimpotrivă", susţine Anghel.

"Voi, cei care minţiţi, insultaţi, calomniaţi, manipulaţi, dezinformaţi, maculaţi, manevraţi, defăimaţi, bârfiţi, denigraţi, clevetiţi, huliţi, discreditaţi, ocărâţi, ponegriţi, voi nu înţelegeţi că vă hrăniţi copiii cu ”arginţi” blestemaţi?! Voi, cei care ponegriţi, ocărâţi, discreditaţi, huliţi, clevetiţi, denigraţi, bârfiţi, defăimaţi, manevraţi, maculaţi, dezinformaţi, manipulaţi, calomniaţi, insultaţi, minţiţi, voi nu puteţi înţelege că ”libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine”?!, adaugă senatoarea, precizând că Jandarmeria română a filmat protestul iar înregistrările confirmă afirmaţiile sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne