Cristian Rizea despre "ţepele" ce i se atribuie: "Minciuna are picioare scurte, domnule Bogdan Diaconu!

La câteva zile după ce presa a scris că împreună cu un coleg de la PRU, Rizea a lăsat neachitată o factură de 10.000 euro la un hotel din Vaslui, fostul deputat vine cu explicaţii, susţinând că Bogdan Diaconu trebuia să-i plătească consumaţia.
Cristian Rizea
Cristian Rizea (Facebook)

Acuzat că împreună cu colegul său de partid George Ciprian Ţârdea a dat o ţeapă de 10.000 de euro unui hotelier vasluian şi că i-a rămas dator şi patronului de la Paralela 45 pentru nişte bilete de avion, fostul deputat Cristian Rizea se pretinde nevinovat.

În ceea ce priveşte subiectul Vaslui, Rizea susţine că PRU trebuia să plătească gigantica factura, nu el:

Cel care a decis unde să candidăm eu şi dl Ciprian Ţârdea a fost domnul Bogdan Diaconu, în ciuda faptului că îşi dăduse cuvântul în faţa colegilor din conducerea PRU că vom candida pe lista de la Bucureşti! Cu 1 zi înainte de data limită a depunerii candidaturilor, dl Bogdan Diaconu m-a rugat să merg la Vaslui că partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale, inclusiv costurile de cazare! Dovadă este contractul încheiat între PRU şi unitatea hotelieră respectivă, încheiat cu ACORDUL dl Bogdan Diaconu, contract pe care ,,unii" văd că nu-l mai găsesc! Pentru cei interesaţi acest contract are nr.400/ 7.11.2016!

Din păcate, dl Bogdan Diaconu încearcă să joace un teatru ieftin aşa cum a procedat şi cu fosta soţie care din complezenţă bănuiesc, îl însoţea în timpul campaniei electorale la diverse evenimente !

Minciuna are picioare scurte domnule Bogdan Diaconu, chiar şi în politică !", scrie, pe Facebook, Rizea.

În ceea ce priveşte biletele de avion cu a căror contravaloare ar fi rămas dator la Paralela 45, Rizea susţine că biletele i-ar fi fost oferite gratuit de patronul respectivei firme, după ce acesta aflase că va candidat la Primăria Sector 5.

"Pentru că memoria îi joacă feste domnului Alin Burcea voi face câteva precizări :
Cel care m-a căutat prima oară la telefon a fost domnia sa, care a insistat să ne vedem la o cafea, motiv pentru care ne-am văzut în biroul meu din sediul PSD Sector 5 (lucru care poate fi confirmat de câţiva colegi). Cu toate că ne ştiam doar din vedere din vremea guvernării PSD în perioada 2000-2004, am înţeles imediat că dl Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece în calitatea mea de Preşedinte PSD Sector 5 îmi exprimasem public intenţia de a candida la Primăria Sectorului 5! Iar dânsul, ca şi om de afaceri, îşi desfăşura şi îşi desfăşoară şi azi cred activitatea pe raza sectorului 5, lucru care se poate verifica, sediul firmei sale fiind situat la parterul imobilului unde se afla Primăria Sector 5 !

Ne- am întâlnit de câteva ori, domnia sa invitându-mă la aniversarea zilei sale de naştere la restaurantul Caelia din staţiunea Mamaia în vara anului 2015, cât şi la casa din Predeal a domniei sale pentru a-mi petrece câteva zile de vacanţă împreună cu familia în toamna anului 2015! Îmi aduc aminte că eu şi familia decisesem să mergem la Poiana Braşov, dar la insistenţele amicului deja Alin Burcea am acceptat invitaţia acestuia! Între timp domnia sa mi-a oferit chiar nişte bilete de sejur gratuite în Grecia în luna iulie-august 2015 , bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 (element care se poate foarte uşor verifica)!
În acea perioadă, având nevoie de nişte servicii turistice, am apelat la dl Alin Burcea care mă rugase ca pentru astfel de solicitări să colaborez cu agenţia dânsului, lucru pe care l-am făcut, domnia sa insistând că nu trebuie să achit contravaloarea acestor servicii!
Acum, după 2 ani, observ că am rămas "dator" şi sunt jignit în toate felurile !
Aşa se întâmplă când un politician "nu mai e pe val", scrie Rizea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne