Cristian Ghinea: Preşedinţia UE cu ţoape, căluşărie şi momente jenante

Preşedinţia Consiliului UE va fi o ocazie ca Guvernul de stupizi să se manifeste ca atare, plenar, european, ceea ce e trist pentru noi, ca ţară, a apreciat fostul ministru Cristian Ghinea, care nu este deloc încrezător în capacitatea puterii de a gestiona situaţia.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea, în prezent deputat USR, a ţinut să dea opiniei publice două veşti despre preluarea Preşedinţiei Consiliul UE de către România.

"Vrem să fie mare, dar nu avem cu cine. Ne-a anunţat Victor Negrescu în Comisia pentru afaceri europene de la Cameră. PSD şi ALDE vor să pregătească 'una dintre cele mai mari reprezentanţe din istoria Preşedinţiilor - aproximativ 300 de persoane'. În acelaşi timp, 'avem nevoie de resurse umane calificate şi acest lucru a reprezentat principala noastră provocare'. Adică nu au oameni. Oameni buni avem în România, dar nu vor să lucreze pentru proşti. Dacă aţi fi profesionist v-aţi angaja temporar la un Guvern condus de profă de traforaj şi dirijat de mustăciosul isteric care zbiară în piaţă că protestatarii sunt "şobolani"? Exact", a declarat Ghinea.

În acelaşi timp, fostul ministru crede că vom avea o Preşedinţie foarte amuzantă: reuniuni prin toată ţara.

"Ţoapele din PSD cred că toate lumea pleacă în delegaţie ca să facă turism şi shoping. Drept urmare vor duce delegaţii pentru reuniuni de o zi prin baronate. Să facă şi baronul lor poză cu suedeza de la Ministerul Munci al ălora sau cu neamţul de la Externe. Vor zâmbi ăia jenaţi şi enervaţi ca sunt plimbaţi ca să fie arătaţi ca maimuţele la zoo. Ei vin pentru discuţii de substanţă nu ca să "make a photo". Preşedinţia va fi o ocazie ca Guvernul de stupizi să se manifeste ca atare, plenar, european. Ceea ce e trist pentru noi, ca ţară. Miercurea viitoare vine Dăncilă în Parlament să discutăm despre organizarea Preluării preşedinţiei la 1 ianuarie 2019. O să fie amuzant. Vă ţin la curent", a afirmat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne