Cristian Ghinea: Cam aşa se lucrează cu Dorel la guvernare [video]

Cam aşa se lucrează cu Dorel la guvernare: îi întrebi de ce fac o prostie şi ei te îngroapă în justificări legislative, şi-a exprimat nemulţumirea fostul ministru tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Mihut Savu / Epoch Times)

Curios să afle ce explicaţii oferă Ministerul Energiei pentru faptul că a decis să numească persoane "fără nicio pregătire sau experienţă profesională relevantă" în consiliile de administraţie şi de supraveghere ale Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi Romgaz, deputatul USR Cristian Ghinea a primit un răspuns dezamăgitor.

"Cam aşa se lucrează cu Dorel la guvernare. Îi întrebi de ce fac o prostie şi ei te îngroapă în justificări legislative. Vă mai aduceţi aminte de OUG 13? Şi atunci, când toată lumea îi lua la întrebări de ce vor să-i favorizeze pe corupţi, ei răspundeau că e dreptul Guvernului să dea ordonanţe de urgenţă", a declarat Ghinea.

Deputatul USR a cerut explicaţii Ministerului Energiei de ce a ales să numească persoane fără nicio pregătire sau experienţă profesională relevantă în domeniu, dar cu puternice legături politice, în consiliile de administraţie şi de supraveghere ale Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi Romgaz (textul interpelării aici).

"Acesta este răspunsul pe care l-am primit (vezi video). Le-am mai atras o dată atenţia. Nimeni de la Ministerul Energiei nu a venit în plenul Camerei Deputaţilor să-mi răspundă la interpelarea privind numirile politice de la instituţiile menţionate. Doamna care citeşte răspunsul este secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul", a precizat Ghinea, adăugând hashtag-ul #PSDlaGuvernare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne