Crini pentru premierul Ponta

Protest împotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana. Piaţa Universităţii, Bucureşti
Protest împotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana. Piaţa Universităţii, Bucureşti (Epoch Times România)

Pe 20 septembrie, România a sărbătorit ziua de naştere a premierului Victor Ponta, care a împlinit 41 de ani. Cu această ocazie, Preşedintele ţării, Traian Băsescu i-a trimis premierului un buchet de flori, de ziua lui.

Vineri, la întrebarea jurnaliştilor, care l-au întrebat ce flori i-a trimis Premierului, Băsescu a răspuns râzând: "Nu ştiu… Crini!"

Buchetul i-a fost trimis premierului din timp, pentru ca preşedintele să fie sigur că Victor Viorel Ponta îl va primi, căci treburile de stat l-au obligat pe Ponta să îşi petreacă ziua de naştere departe de familie şi ţara pentru care a redus TVA-ul la pâine, plus alte beneficii care vor urma.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat vineri de presă cum comentează gestul preşedintelui Traian Băsescu de a îi trimite premierului Victor Ponta flori de ziua de naştere, la care liberalul a răspuns: "Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace şi cu domnul Băsescu".

Antonescu a mai spus că el, personal, nu-i va trimite flori lui Ponta. "Am sunat, am vorbit. Eu ce aş putea să-i trimit? 41 de ce?", a spus Antonescu, râzând, precizând însă că a vorbit la telefon cu premierul Ponta şi i-a urat"La mulţi ani!".

Victor Viorel Ponta, supranumit de manifestanţii contra Roşia Montană "Victoraş, copilu' de aur" şi-a petrecut ziua de naştere în Turcia cu treburi de stat, într-o vizită oficială.

Tortul de ziua sa l-a mâncat cu prim ministrul Turciei, Recep Erdogan, care a organizat un dineu oficial în onoarea lui Ponta unde a invitat o formaţie de muzică tradiţională turcească şi i-a cerut acesteia să îi cânte lui Ponta "La Mulţi Ani". Tortul premierului a fost ornat cu steagurile Turciei şi României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne