Crin Antonescu: Iohannis câştigă şi fără mine. Barna nu este de dreapta

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat într-o intervenţie la B1TV că s-a despărţit definitiv de scena politică şi că, oricum, Klaus Iohannis va câştiga la prezidenţiale şi fără ajutorul său. În aceeaşi intervenţie, Antonescu, politician sub a cărui conducere PNL-ul s-a aliat cu PSD, l-a acuzat pe Dan Barna că nu-i de fapt de dreapta, şi nici nu a reclamat această calitate.

"Nu lucrez cu Vasile Blaga la Parlamentul European. De fapt, nu lucrez cu nimeni la niciun Parlament. Despărţirea mea de scena politică românească în calitate de actor, dar şi de comentator este mai veche şi este definitivă. Nu o să mă vedeţi în campania electorală pentru prezidenţiale. Klaus Iohannis câştigă şi fără mine", a declarat Crin Antonescu.

Despre Dan Barna, unul dintre principalii contracandidaţii ai lui Iohannis la următoarele alegeri prezidenţiale, fostul copreşedinte al USL-ului a remarcat că acesta “nu este de dreapta; nici el nu a reclamat această calitate”.

"Domnul Barna nu este de dreapta. Nici el nu a reclamat această calitate. Şi dacă ar spune că e de dreapta nu l-aş crede. Cred că ar putea fi încadrat într-un curent care este post stânga dreapta, dar în niciun caz de dreapta. Este de discutat dreapta la Iohannis, dar la Barna nici nu intră în discuţie că este de dreapta", a adăugat liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne