Crin Antonescu către Mihai Gâdea: Antena 3 face propagandă pesedistă

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)

Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a avut, luni seara, un schimb dur de replici cu moderatorul Mihai Gâdea într-un interviu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Fiind întrebat despre motivele din spatele ieşirii PNL de la guvernare, Antonescu a afirmat că USL nu s-a desfiinţat din cauza lui Iohannis, decizia fiind luată din cauza mai multor factori.

Subiectul ruperii USL şi întrevederile dintre Crin Antonescu şi preşedintele Traian Băsescu au generat replici acide între moderatorul Mihai Gâdea şi liderul PNL.

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat că Antena 3 face propagandă pesedistă

"Am ceva împotriva propagandei, inclusiv la ce se face la Antena 3, propagandă pesedistă. Nu sunt aici să discut despre Antena 3, dar dacă mă întrebaţi o să răspund. Eu sunt atacat foarte violent şi denunţat că sunt un om care nu-şi respectă angajamentele, că s-a dat cu Băsescu, pentru că am fost la o emisiune la B1 TV. Au fost seri întregi aici despre acest lucru. Premierul Ponta a fost atât de des la B1 încât l-au prins acolo evenimente grele, nu am văzut nicio problemă.

Eu nu trebuie să îmi iau certificat de bună purtare de la Ponta, nici de la Antena 3, nici de la dumneavoastră, nici de la altcineva. Dumneavoastră, ca post de televiziune, aţi făcut un lucru extrem de urât spunând oamenilor o mare minciună, afirmând fără niciun temei că eu sunt înţeles politic cu Traian Băsescu, că avem combinaţii politice şi că lucrăm împreună. Nu am avut, nu am şi nu voi avea nicio înţelegere cu Traian Băsescu nu pentru că se supără Ponta sau Sârbu, ci pentru că Băsescu şi-a bătut joc de România."

La reproşurile lui Mihai Gâdea că Antonescu s-a întâlnit cu Traian Băsescu chiar dacă a promis că nu va face acest lucru, liderul PNL a arătat că au apărut anumite circumstanţe care l-au făcut să se întâlnească cu Băsescu pe tema unor subiecte pentru care era obligatoriu să ia legătura cu Traian Băsescu, deoarece este preşedintele ţării.

Referitor la atacurile pe care le-a făcut Antena 3 la adresa lui Iohannis, Antonescu a afirmat "Există o limită a penibilului, domnule Gâdea. Domnul Iohannis este un om asupra căruia v-aţi năpustit cu toţii şi cei care lucraţi în armata pesedistă de propagandă. Pentru dumneavoastră Iohannis are un singur păcat, că nu e pesedist".

Crin Antonescu declară că postul Antena 3 falsifică lucrurile. "Am promis ”jos Băsescu”, iar azi, în egală măsură PSD pune în pericol democraţia la fel ca Băsescu. Promisiunile însemnau o politică externă mai bună, o justiţie independentă, iar PSD face aceleaşi lucruri. Dumneavoastră nu ştiţi decât un singur lucru - ”jos Băsescu” - dar eu nu lupt împotriva lui, ci împotriva a ce a însemnat regimul lui şi dacă Ponta sau altcineva va face aceleaşi greşeli îl voi taxa, dumneavoastră număraţi înjurăturile şi pontaţi câte critici i-am adus lui Băsescu.", a declarat preşedintele Senatului.

Totodată, liderul liberal a afirmat că nu îşi dedică viaţa să-l înjure pe Traian Băsescu sau pe alte persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne