Creşterea salariului minim. Cât de încântat este Dragnea de răspunsul lui Cioloş

Somat să spună până marţi când se măreşte salariul minim, premierul Dacian Cioloş i-a răspuns şefului PSD Liviu Dragnea - Executivul va lua o decizie până la finele acestui an, "indiferent că este vorba de menţinerea salariului minim actual sau de modificarea lui".
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Răspunsul premierului Dacian Cioloş este răspunsul pe care eu îl aşteptam. Şi anume informaţia importantă pe care o aşteptam şi eu şi restul celor interesaţi că, până la finalul acestui an, Guvernul va adopta o hotărâre în legătură cu salariul minim. Asta este informaţia importantă", a fost reacţia lui Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Cât despre faptul că Executivul nu ştie încă dacă salariul minim va fi majorat sau nu, şeful PSD a precizat: "Eu cred că nu se întâlnesc în ultima şedinţă de Guvern să adopte salariul minim ca să nu îl majoreze".

"Este un Guvern, nu vreau să înţeleagă cineva că vrem să se majoreze salariul minim pentru că este o pretenţie electorală sau politică a PSD. Am înţeles că fac analize, am înţeles că vor avea discuţii şi în comisia tripartită şi în ultima şedinţă de Guvern vor adopta acea hotărâre", a adăugat şeful PSD.

Guvernul Cioloş a decis ca salariul minim nu va mai creşte în ianuarie de la 1.050 lei la 1.200, aşa cum era preconizat, noul Executiv motivând că nu poate realiza estimarea impactului asupra economiei într-un timp aşa scurt.

Decizia nu a fost deloc pe placul social-democraţilor, care, prin vocea lui Dragnea, au pus presiune pe Executiv să revină într-un fel sau altul asupra deciziei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne