"Crema" lumii interlope, petrecere cu mulţi invitaţi şi zero distanţare socială la o zi după asasinarea lui Pian

Petrecere
Petrecere (Facebook)

Peste 100 de capi, crema interlopilor, au participat, în Capitală, la majoratul fiicei lui Nuredin Beinur, unul dintre cei mai influenţi interlopi, chiar în zilele în care Marcel Vela lansa mesajul ”Suntem cu ochii pe voi”, relatează Libertatea.

Interlopi din toată ţara şi din străinătate s-au strâns la evenimentul care a durat până la 4 dimineaţa, disperându-i pe vecinii localului, susţin surse ”Libertatea”. Autorităţile n-au intervenit, iar episodul alimentează tensiunile pe axa Poliţie – procurori: ”Clanurile îşi permit să facă orice, pentru că DIICOT nu e interesat la modul real să destructureze reţelele infracţionale din România”, scrie publicaţia citată.

Beinur însuşi a postat pe contul său de Facebook fotografii de la party. Una o prezintă pe fata lui alături de un impunător Range Rover înconjurat de flori, cadoul din partea tatălui la împlinirea vârstei de 18 ani. O alta e o imagine dintr-un colţ al locaţiei-gazdă, unde apar aproape 30 de invitaţi, iar pe fundal se zăresc trei purcei la proţap.

Petrecerea a avut loc pe 5 august, la clubul ”Kundalini” din Tei, iar Poliţia spune că nu s-au încălcat regulile. Aceasta în condiţiile în care vecinii clubului din Tei susţin altceva iar fotografii postate pe Facebook de Beinur arată că oaspeţii de la petrecere n-au respectat măsurile de distanţare socială.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne