Coronavirusul ajunge la Ministerul Justiţiei. Primul caz confirmat oficial

Ministerul Justiţiei
Ministerul Justiţiei (Epoch Times România)

Ministerul Justiţiei a confirmat, joi, faptul că unul dintre angajaţii săi a fost diagnosticat pozitiv pentru coronavirusul Wuhan. Instituţia a mai transmis că va rămâne complet operaţională şi că, în cursul zilei de azi, va fi decontaminată.

“Persoana în cauză lucrează la departamentul de buget finanţe şi nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie. Conducerea ministerului a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anunţul autorităţilor competente în astfel de situaţii, ancheta epidemiologică şi izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului.

De asemenea, Ministerul Justiţiei a precizat că sediul său va fi complet decontaminat prin nebulizare în cursul zilei de astăzi, adăugând că precedenta decontaminare completă a avut loc în data de 4 aprilie.

Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanţă, online, videoconferinţe şi telemuncă, aplicate în baza instrucţiunilor emise de către ministrul Justiţiei încă de la declararea stării de urgenţă.

În plus, Ministerul Justiţiei va continua să menţină o comunicare publică transparentă în legătură cu toate aspectele care ţin de agenda şi funcţionarea instituţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne