Coronavirus. Costache o demite pe şefa Direcţiei de Sănătate Gorj

Victor Costache
Victor Costache (Epoch Times România)

Şefa Direcţiei de Sănătate Gorj, Carmen Ivanov, a fost demisă vineri de ministrul Sănătăţii, Victor Costache, relatează G4 Media.

Potrivit sursei citate, Ivanov ar fi comunicat informaţii false despre numărul de locuri disponibile pentru pacienţii suspecţi de infecţie cu coronavirus.

Reamitim că şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi ministrul Sănătăţii, Victor Costache, au confirmat, miercuri seară, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul MAI, că s-a înregistrat primul caz de infectare cu coronavirus Wuhan din România.

Tânărul din Prigoria a fost transportat miercuri seara la Institutul “Matei Balş” din Bucureşti, a informat grupul interministerial de comunicare strategică pe coronavirus.

Ministrul Sănătăţii a susţinut că starea bolnavului este bună, nu manifestă simptome “şi nu trebuie să ne alarmăm”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne