Corinna Schumacher transmite un mesaj fanilor

Soţia fostului campion german de Formula 1, Corina Schumacher.
Soţia fostului campion german de Formula 1, Corina Schumacher. (Alex Grimm / Bongarts / Getty Images)
Corinna, soţia fostului campion de Formula 1 Michael Schumacher a transmis publicului primul său mesaj public după şapte luni de nesiguranţă şi emoţii de la accidentul lui Schumi. Fostul pilot este încă în stare gravă, dar Corinna a fost permanent lângă el în toată această perioadă în care a fost tratat în spitalul din Grenoble şi clinica de la Lausanne, demonstrând că este încrezătoare în recuperarea soţului ei.

Soţia campionului a mai afirmat că intenţionează să-l mute într-una dintre reşedinţele sale.

"Acesta este un mesaj pentru toţi cei care au urmărit cu pasiune sportul lui Michael, împreună cu el, în toţi aceşti ani, şi care l-au susţinut timp de şapte luni, departe de pistă. Marele Premiu al Germaniei este ocazia perfectă să vă mulţumesc din inimă pentru toate încurajările şi energia pozitivă pe care continuaţi să i le trimiteţi lui Michael", a transmis Corinna Schumacher într-un comunicat.

Fostul pilot de formula 1 se află în continuare într-o stare gravă şi continua recuperarea sa dificilă într-o clinică privată din Lausanne, Elveţia. A trecut mai mult de jumătate de an de la accidentul de schi pe care Michael Schumacher l-a avut la Grenoble, însă soţia sa Corinna nu şi-a pierdut optimismul şi a mulţumit fanilor pentru mesajele şi de însănătoşire şi încurajare pe care le-au trimis.

"Trebuie să vă spun că mesajele voastre de simpatie ne-au bucurat cu adevărat. E bine să ştim că am trecut împreună printr-o perioadă foarte grea. Vine o fază care va cere probabil mult timp. Suntem încrezători că timpul, ca în toţi aceşti ani în F1, va fi aliatul lui Michael în această luptă", a transmis Corinna.
Publicaţia elveţiană Sonntags Blick a relatat faptul că soţia lui Michael Schumacher ar dori ca fostul pilot să primească îngrijiri într-una din reşedinţele sale, considerând că va fi mai bine pentru Schumi să fie mutat de la Lausanne, când starea sănătăţii îi va permite acest lucru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport