Corina Voiculescu îşi retrage contestaţia faţă de confiscările dispuse în dosarul ICA

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu (Epoch Times România)

Corina Voiculescu a decis să-şi retragă contestaţia împotriva deciziei Curţii de Apel de confiscare a mai multor sume de bani în cadrul soluţionării dosarului ICA. Cererea de retragere a contestaţiei fost depusă vineri, la Tribunalul Bucureşti, de avocatul fiicei lui Dan Voiculescu.

Decizia Corinei Voiculescu survine după ce Tribunalul Bucureşti a respins contestaţii similare depuse de sora Corinei, Camelia şi de societatea fondată de mogul pe banii Crescentului, GRIVCO.

Potrivit Realitatea, instanţa Tribunalului Bucureşti a rămas în pronunţare cu privire la solicitarea avocatului Corinei Voiculescu.

Reamintim că, în vederea recuperării prejudiciului de 60 de milioane de euro adus de Dan Voiculescu statului, instanţa a dispus instanţa a dispus sechestru asupra imobilelor unde funcţionează Grivco şi Antena 3 (sediul Antenei 3 fiind tot proprietatea Grivco), precum şi blocarea conturilor lui Voiculescu. Casa din Bulevardul Kiseleff a lui Voiculescu a fost pusă şi ea sub sechestru. De asemenea, magistraţii au mai dispus, în sentinţa pronunţată pe 8 august în dosarul ICA, Confiscarea a câte 2,9 milioane de lei de la fiicele fondatorului PC, Camelia şi Corina Voiculescu, suma reprezentând contravaloarea donaţiilor în acţiuni ICA făcute de Dan Voiculescu.

Fiicele lui Dan Voiculescu, Corina şi Camelia, au depus, în data 14 august, la Tribunalul Bucureşti, două contestaţii la executare în cazul sechestrului dispus în dosarul ICA, în vederea recuperării prejudiciului estimat la aproximativ 60 de milioane de euro.

Contestaţia Cameliei Voiculescu a fost judecată pe 25 august, fiind respinsă, ca neîntemeiată. O zi mai târziu, a fost respinsă şi contestaţia formulată de GRIVCO, de asemenea ca neîntemeiată. Cererea Corinei Voiculescu urma să se judece azi.