"Consider că merit un prim-ministru mai bun!". Românii, chemaţi să semneze pentru demisia lui Tudose

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirila/Epoch Times)

"Domnule Tudose, consider că merit un prim-ministru mai bun!", este textul cu care începe o petiţie lansată de mai multe organizaţii din societatea civilă, petiţie prin care premierului i se cere demisia, pe motiv că măsurile luate de el şi guvernul său în ultimele două luni sunt inacceptabile şi duc România către haos.

"Mutilarea legilor justiţiei, planurile de distrugere a Roşiei Montane, asaltul la Pilonul II de pensii, sfidarea mediului de afaceri, lipsa de respect faţă de sănătate şi educaţie, complicitatea la defrişările continue şi îndatorarea nechibzuită şi iresponsabilă a fiecărui român, sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă cerem DEMISIA", scriu iniţiatorii.

Potrivit grupurilor civice, Mihai Tudose este incapabil să schimbe România în bine.

"Îşi maschează incompetenţa în declaraţii de mahala şi promovează măsuri sfidătoare pentru cetăţeni. În fiecare secundă în care Tudose ocupă fotoliul de prim-ministru, România se îndatorează cu 500 de euro, iar problemele sistemice ale societăţii româneşti se adâncesc.

Suntem sătui să cerem la nesfârşit soluţii la o mie de probleme, când problema este, de fapt una singură: Guvernul Tudose!", se arată în textul petiţiei.

Iniţiatorii petiţiei sunt: Comunitatea de-clic, Corupţia Ucide, Geeks for Democracy, Mining Watch România, #REZISTENŢA, Salvaţi Roşia Montană.

Redăm câteva dintre comentariile celor ce au semnat petiţia:

"Guvernul lui Tudose trebuie să plece pentru a putea salva ceva din viitorul acestei ţări! Dacă guvernul Dragnea mai stă mult, nu vor putea plăti datoriile nici măcar copiii copiilor noştri! Nu avem statutul Greciei, nu ne va putea salva nimeni dacă nu ne salvăm singuri!" - Valentina.

"Ce politicieni? Ce profesionişti? Derbedei", scrie Mioara.

"Ruşinos ce fac oamenii aia, cu marioneta asta în frunte!", adaugă Denisa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne