Conducerea PNL reiterează: Liberalii nu au ce căuta la emisiunile lui Gâdea. Rareş Bogdan nu ştia de decizie

Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea (Facebook.com / Codrin Ştefănescu)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că Rareş Bogdan nu ştia despre decizia Biroului Executiv al partidului potrivit căreia niciun liberal nu va mai participa la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3. Fostul jurnalist a fost atenţionat asupra acestei reguli stabilite în partid după ce a participat recent la emisiunea cu pricina.

Liderul liberalilor a fost întrebat, la finalul BEx, dacă a fost deranjat de faptul că Rareş Bogdan participase la televiziunea de ştiri la care membri PNL nu au mai participat în ultima perioadă.

“Există o decizie a Biroului Executiv care a fost luată înainte ca Rareş Bogdan să devină membru al Partidului Naţional Liberal şi de care Rareş Bogdan nu ştia şi anume, decizia de a participa la emisiunile moderate de Mihai Gâdea. Ştiţi foarte bine care au fost circumstanţele în care s-a luat această decizie, iar în ceea ce priveşte toţi membrii Partidului Naţional Liberal, toţi au respectat această decizie şi nimeni nu a mai participat la emisiunile moderate de Mihai Gâdea la Antena 3. Rareş Bogdan nu ştia de această decizie. După ce l-am informat, după emisiune, despre această decizie, cu siguranţă o va respecta, lucrurile sunt simple”, a fost replica lui Ludovic Orban.

Reamintim că Ionel Dancă a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea ca urmare a unui schimb de replici în platou.

"Ionel Dancă, ca de fiecare dată când a apărut la Antena 3, a încercat să demonteze manipulările propagandei PSD pentru a nu lăsa publicul victimă sigură a dezinformării. Şi publicul Antena 3 merită să ştie că nu tot ce aude de la cei care poartă mesajele PSD e adevărat. Iată că fiind 1 împotriva a 6 nu s-a putut altfel decât să fie invitat în afara platoului atunci când a sesizat că se încearcă o nouă tactică de manipulare în privinţa actualei şefe a ÎCCJ. Acesta e doar un episod în momentele grele din această seară. Aşa cum spune şi Ionel la finalul secvenţei: #fără_infractori", a scris coordonatorul departamentului de comunicare al PNL, Andi Manciu.

La rândul său, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o ieşire dură pe acest subiect, acuzând "atitudinea grobiană" a realizatorului TV. Detalii aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne