Codrin Ştefănescu: Nu prea ştiu protestatarii ce şi cum. Ei susţin Noua Securitate şi Statul paralel

Zeci de mii de români au ieşit duminică în stradă, în multe oraşe din ţară şi din diaspora, pentru a spune NU modificării legilor Justiţiei în varianta PSD-ALDE. Replica pesedistul Codrin Ştefănescu nu s-a lăsat mult aşteptată.
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea (Facebook.com / Codrin Ştefănescu)

Românii au ieşit să protesteze pentru că aşa le-a cerut "Sistemul", ei susţin de fapt "Noua Securitate" şi "Statul paralel", a reacţionat duminică seară, la Antena 3, Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Este dreptul românilor să protesteze, este un drept câştigat cu sânge în '89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci. Este trist că acum după 27 de ani copiii tăi protestează pentru noua Securitate, pentru Kovesi şi pentru statul paralel. Mă rog, este dreptul lor să protesteze. PSD este foarte tare în momentul de faţă.

Dacă dumneavoastră pentru 3000 de oameni consideraţi că are PSD o imagine proastă, dacă noi mâine facem un apel să iasă în stradă cei care ne iubesc şi care înţeleg că trebuie schimbate legile justiţiei şi care doresc să se schimbe toată această mizerie, aceştia sunt 90%. Cei care au fost anunţaţi pe Facebook de protestele pe legile justiţiei nu prea ştiu ce şi cum, ei au venit pentru că aşa le-a cerut sistemul", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de site-ul Ştiri pe Surse.

Mai multe detalii despre protestul de duminică aici.