Codrin Ştefănescu: Jafuri şi abuzuri! Asta e guvernarea Orban. Ciolacu parcă nici nu există pe pământ

Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu
Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, tună şi fulgeră că şeful său de partid, Marcel Ciolacu, nu se implică suficient în războiul contra Guvernului PNL.

"Deci au dat alte 29 de ordonanţe şi hotărâri de guvern într-o zi! Aceeaşi metodă, pe blat, în surdină. Şi nu suflă nimeni o vorbuliţă, nu iese nimeni să protesteze, nu ia nimeni foc. De Ciolacu nu mai zic nimic. Că parcă nici nu există pe pământ! (...)

Să recapitulăm: sute de mii de amenzi în valoare de sute de milioane de euro, bătrâni umiliţi în toate modurile posibile, lipsă totală de interes pentru firmele private aflate în faliment, peste un milion de români rămaşi fără loc de muncă, haos şi debandadă în toate deciziile impuse oamenilor, zero dialog.

În schimb, zeci de mii de angajări la stat pentru rude şi nepoţi, bani pentru firmele PNL din domeniul medical, contracte încredinţate la prietenii de partid, pumnul în gură pentru ceilalţi. Asta a fost guvernarea Orban în perioada pandemiei! Jafuri şi abuzuri!", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Întrebat de ce nu ia atitudine PSD, social-democratul a replicat: "Mai întrebaţi-l şi pe Ciolacu, fraţilor! Eu fac tot ceea ce ţine de mine".