Codrin Ştefănescu: E absolut halucinant! I-au deschis dosar lui Mircea Badea în plină pandemie

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a reacţionat dur după ce Mircea Badea, de la Antena 3, a anunţat pe pagina sa de Facebook că este vizat într-un dosar penal de "instigare publică".

"Acum i-au deschis un dosar şi lui Mircea Badea! Pentru nu ştiu ce vorbe a rostit, în direct la tv, acum vreo doi ani!

Este absolut halucinant ce se petrece la noi în zilele acestea! În plină pandemie, când singura noastră speranţă este în doctorii, asistenţii şi jurnaliştii adevăraţi. Care îşi fac datoria sfidând toate pericolele şi asumându-şi toate riscurile.

Opriţi-vă odată, mai băieţi! Că numai solidari cu mizerii de genul acesta nu putem fi!", a scris Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Mircea Badea este acuzat că, în cadrul emisiunii difuzate pe postul Antena 3 în seara de 4 iulie 2018, a instigat telespectatorii la violenţă împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei.

În consecinţă, Poliţia a solicitat direcţiei postului de televiziune la care Badea activează, înregistrarea ediţiei emisiunii moderate de directorul postului, Mihai Gâdea, din ziua cu pricina.

Solicitarea venită din partea Poliţiei a fost publicată în facsimil de "Mircea Badea chiar el" pe pagina sa de Facebook.

"În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de către Gâdea Emanuel şi difuzată în data de 04.07.2018 de către postul de televiziune Antena 3, numitul Badea Mircea a avut o intervenţie prin care se declara nemulţumit că mai mulţi cetăţeni au protestat în Piaţa Victoriei, acesta îndemnând publicul emisiunii să săvârşească infracţiuni contra vieţii împotriva celor care protestează în Piaţa Victoriei, respectiv să-i calce cu autoturismul", se precizează în solicitarea semnată de şeful Secţiei 6 de Poliţie, Penu Marian Leontin.

Potrivit Universul.net, în emisiunea menţionată, Mircea Badea i-a catalogat pe protestatari drept "zombi", "trei speriaţi" care stau cu "băsănăul pe asfalt" blocând Piaţa Victoriei.

"Luaţi-vă băsănaiele de pe asfalt şi marş dracu! Şi dacă instituţiile statului nu-şi fac treaba, bă s-ar putea ca la un moment dat s-o facem noi în locul lor. Că ca mine sunt mulţi. (…) Acuma, eu nu vreau să spun ce fac, dar scrie tot în codul…, deci scrie… că eu n-am o problemă dacă sunt conducător auto şi cetăţeni traversează prin locul nepermis", ar fi spus printre altele Mircea Badea, la emisiunea lui Gâdea din iulie 2018.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne