Codrin Ştefănescu: Dragnea este hărţuit de o manieră incalificabilă!

Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea
Codrin Stefănescu şi Mihai Gâdea (Facebook.com / Codrin Ştefănescu)

Este "horror ce se petrece în România! E o nebunie", a comentat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, vestea că şeful său pe linie de partid, Liviu Dragnea, este cercetat penal pentru fapte de pe vremea când era şef al CJ Teleorman. Potrivit lui Ştefănescu, o să se ajungă să se cerceteze ce a făcut Dragnea la grădiniţă.

Cât despre faptul că zeci de membri marcanţi ai PSD l-au aşteptat pe Dragnea cu aplauze la DNA, pentru a-l susţine, Codrin Ştefănescu afirmă că acţiunea nu a fost organizată.

„Nu a fost o acţiune organizată. În orice caz, oamenii care au fost acolo nu i-a chemat nimeni. Au venit să-l susţină pe liderul partidului de guvernământ, care este hărţuit de o manieră incalificabilă. Acum, aflăm pe surse că îl cercetează pentru tot felul de lucruri petrecute acum 10-12 ani. O să ajungă să cerceteze ce a făcut la grădiniţă, după care vor ancheta tot judeţul Teleorman, de la cap la coadă. (...) Probabil o să mai facă vreo sută de dosare, dacă vorbim de perioada când Liviu Dragnea era preşedintele CJ Teleorman. Horror ce se petrece în România! E o nebunie", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de Realitatea, după audierea lui Dragnea la DNA.

Reamintim că zeci de membri marcanţi ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacşu, vicepremierul Paul Stănescu, Claudiu Manda şi Andreea Cosma au venit luni dimineaţa în faţa sediului DNA pentru a-şi exprima susţinerea faţă de şeful lor de partid, Liviu Dragnea, care urmează să fie audiat de procurorii anticorupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne