Codrin Ştefănescu, campanie pentru Olguţa Vasilescu: E iubită şi dorită de toţi craiovenii. De aia o hărţuieşte sistemul!

Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu
Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu (Facebook)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu i-a cântat ode Liei Olguţa Vasilescu, candidat PSD la Primăria Craiovei, afirmând că aceasta este “iubită şi dorită” de toţi locuitorii municipiului. Remarcile pesedistului vin la câteva zile după un incident în care Vasilescu a fost huiduită într-unul dintre cartierele oraşului.

“Ca primar al Craiovei a schimbat în mod incredibil faţa oraşului! Iar pentru asta, sistemul a hărţuit-o şi a anchetat-o fără milă! Ani de-a rândul, într-un şir imens de abuzuri şi mizerii oribile. Olguţa va câştiga iar alegerile la Craiova! E iubită, respectată şi dorită de toţi oamenii de acolo! E o femeie curajoasă şi va rămâne întotdeauna prietena mea. Chiar dacă astăzi avem opinii diametral opuse în interiorul PSD. Succes, Olguţa!”, a precizat Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Remarcile lui Codrin Ştefănescu par a fi în contradicţie cu ceea ce a relatat, săptămâna trecută, jurnalista Ramona Săseanu de la TVR Craiova într-o postare pe Facebook.

Jurnalista a susţinut că fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a fost huiduită într-o vizită în unul dintre cartierele oraşului. Vasilescu ar fi fost salvată de Poliţia Locală, care a trebuit să intervină.

Reacţiei candidatei la Primăria Craiova nu s-a lăsat aşteptată, aceasta afirmând: “O doamnă, care zice că e jurnalist la TVR, dar care făcea şedinţe să ‘unească dreapta’ contra mea, spune că am cerut sprijinul poliţiei locale ca să ies vie. Pe bune? N-am mai văzut poliţist local prin cartiere de când i-a luat Vela în subordine din cauză de Covid, cică. Adevărul este că o criză am provocat. Un domn a venit să mă pupe, iar soţia, simpatizantă PNL, nu a gustat momentul. Dar criza a fost una conjugală şi nu a fost nevoie de poliţie... Atât puteţi?” Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne