Codrin Ştefănescu, anunţ de ultimă oră: Dragnea a ajuns din nou la spital

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns din nou la spital, a anunţat duminică, la Braşov, secretarul general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu.

"„Aseară ( sâmbătă seara - n.r.)a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat Codrin Ştefănescu, citat de Mediafax, la Braşov, unde, reamintim, social-democraţii au fost huiduiţi copios.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Liviu Dragnea a ajuns în spital cu două zile înainte să aibă termen la Înalta Curte, externându-se după ce termenul a trecut. La momentul internării şi imediat după, Ştefănescu susţinea că Dragnea suferă de hernie iar medicii i-au recomandat să se opereze, însă liderul PSD ar fi refuzat o operaţie în perioada campaniei pentru europarlamentare, preferând să facă infiltraţii, deşi acestea sunt dureroase.