Clujenii întorc şi ei spatele jandarmilor. Mesaje anti PSD la parada de Centenar

Protestatarii clujeni au taxat PSD-ul şi jandarmeria şi de 1 decembrie afişad bannere pentru a reaminti reprimarea protestului din 10 august şi a deplânge faptul că România are "un premier agramat."
Protest
Protest

La fel ca în capitala României, la Cluj cetăţenii au afişat bannere cu mesaje de protest faţă de Jandarmerie şi PSD, în timpul ceremoniilor din Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, relatează Ziare.com. Totodată, mai multe persoane s-au întors cu spatele în momentul defilării jandarmilor.

În timpul ceremoniilor de Ziua Naţională, clujenii au întins, în Piaţa Avram Iancu, banere cu mesaje precum "Anul 101. România europeană fără corupţi la putere", "Cinste înaintaşilor! Ruşine nouă! În an centenar, România are un premier agramat controlat de un infractor. #Indrăzneşte să crezi", "În an centenar, Jandarmeria a reprimat brutal protestul paşnic a 100.000 de români. Să vă fie ruşine!".

De asemenea, în timpul defilării unor subunităţi de jandarmi, mai multe persoane aflate pe traseu s-au întors cu spatele, în semn de protest.

Reamintim că la fel s-a procedat şi în Bucureşti - mai mulţi cetăţeni au întors spatele jandarmilor care defilau, au huiduit şi au scandat mesaje precum "Ruşine să vă fie" şi au afişat bannere. În zona în care au fost comasaţi protestatari, jandarmii au ridicat patru persoane - un protestatar din Piaţa Victoriei, un bărbat care ar fi intrat în altercaţie cu protestatarii, soţia acestuia şi copilul. Toţi patru ar fi fost duşi la Poliţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne