Clotilde Armand: PSD alimentează cu bani publici site-urile de casă pentru a denigra candidaţii opoziţiei

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, l-a acuzat, miercuri, pe primarul social-democrat al Sectorului 5 că a oferit site-ului lui Bogdan Chirieac două contracte de 30.000 de euro, fără licitaţie. Europarlamentarul a precizat că, în acest mod, PSD alimentează site-urile de casă cu bani publici pentru a-i denigra pe candidaţii opoziţiei.

“Am scris de multe ori despre cum funcţionează fabrica de fake news PSD plătită din banii publici. Hai să vă mai dau un exemplu recent. Am aflat din SICAP [vedeţi la finalul articolului cele două poze – n.r.] că site-ul lui Bogdan Chirieac a primit ieri prin încredinţare directă, fără licitaţie, două contracte în valoare de 30.000 € de la primarul pesedist al Sectorului 5”, a afirmat Armand pe pagina sa de Facebook.

Totodată, europarlamentarul a ţinut să menţioneze că în luna aprilie firma lui Chirieac a primit 2,4 milioane lei de la Primăria Sectorului 4, în timp ce în luna iulie a mai primit 15.000 € tot de la Sectorul 5 al Capitalei, condus de primarul pesedist Daniel Florea.

“Asta face PSD înainte de campania electorală. Alimentează cu bani publici site-urile de casă pentru a denigra cât mai bine candidaţii opoziţiei. Nu-i nimic. Îi demascăm noi”, a conchis Clotilde Armand.

(Facebook)

(Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne