Clotilde Armand: Primăria lui Tudorache, risipă de 3 milioane de euro pentru o revistă inutilă

Intrată în zodia PSD, Primăria Sectorului 1 vrea să dea aproape 3 milioane de euro pentru editarea unei reviste de propagandă, a atras atenţia Clotilde Armand, de la USR.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, condusă de Daniel Tudorache (PSD), doreşte să aloce fonduri publice în valoare de peste 2,75 milioane de euro pentru editarea unei reviste de propagandă, a declarat miercuri, în cadrul unui comunicat de presă, consilierul local Clotilde Armand.

"Primarul PSD demonstrează din nou că îi lipseşte orice viziune privind dezvoltarea acestui sector: cheltuieşte banii publici fără priorităţi, îi risipeşte pentru a alimenta funcţionarea defectuoasă a unor servicii şi a-şi întări sistemul de feudalizare electorală", a precizat Clotilde Armand.

Potrivit reprezentantei USR, în Sectorul 1 din Bucureşti găsim încă străzi fără apă şi canalizare, în condiţiile în care Primarul se vrea patron de club de fotbal, şi în curând magnat de presă.

"Solicităm anularea acestei licitaţii publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Scopul achiziţiei este inexplicabil şi inutil", a subliniat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne