Clotilde Armand pierde Sectorul 1 peste noapte. Nicuşor Dan arată cum

Candidata USB la primăria Sectorului 1 a obţinut scoruri peste PSD în secţiile de votare unde partidul său a avut delegaţi. În restul secţiilor... a urmat potopul.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch times)

Nicuşor Dan, liderul USB, partid ce a obţinut un număr mai mare de voturi decât PNL-ul în Capitală, publică o serie de cifre legate de rezultatele votului în Sectorul 1, pierdut "la mustaţă" de Clotilde Armand.

"Câteva numere, fără comentarii. În sectorul 1 au fost 163 de secţii. Am avut delegaţi în 126 de secţii. În ele Clotilde Armand a câştigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / secţie pentru noi). Nu am avut delegaţi în 36 de secţii. În acestea PSD a câştigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / secţie în defavoarea noastră). Mulţumim tuturor delegaţilor noştri pentru efortul incredibil de azi-noapte", scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Reamintim că duminică seara exit-poll-urile o dădeau câştigătoare la primăria sectorului 1 pe Clotilde Armand. Peste noapte situaţia s-a schimbat, rezultatele parţiale ale BEC de luni dimineaţă indicându-l câştigător al cursei pentru primărie pe Daniel Tudorache de la PSD.

În Bucureşti, USB s-a clasat pe locul 2 ca număr de voturi la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cu 24,95 %, după alianţa electorală PSD-UNPR care avea, azi dimineaţă 39,81%. PNL obţinuse, conform rezultatelor parţiale făcute publice de BEC în această dimineaţă, un modest 13,23%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne