Clotilde Armand: Domnul "doctor" Pandele agresează golăneşte un cetăţean. Să-şi dea demisia

După ce a fost filmat în timp ce agresa un cetăţean, primarul Florentin Pandele s-a ales cu un dosar penal în care este cercetat pentru loviri şi alte violenţe. Gestul său aduce un prejudiciu de imagine întregii clase politice, amintind de vremuri pe care le credeam de mult apuse, a remarcat Clotilde Armand.
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, trebuie să îşi dea demisia după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere agresând "golăneşte" un cetăţean într-o parcare, a solicitat marţi, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand.

"Domnul "doctor" Pandele, primarul de Voluntari, soţul primarului Bucureştiului, agresează golăneşte un cetăţean. Într-o lume ideală, "primarul asigură respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a prevederilor Constituţiei..." (Legea 215/2001, art. 61(2)). Primarul Pandele nu pare să respecte în relaţia cu concitadinii săi decât "dreptul" pesedistului la o atitudine lipsită de bună creştere", a declarat Clotilde Armand.

Reprezentanta USR crede că mulţi români s-au obişnuit cu această lipsă de respect sau se lasă călcaţi în picioare de unii edili sau politicieni, având iluzia că duc un trai decent.

"Gestul lui Pandele aduce un prejudiciu de imagine întregii clase politice, nu doar PSD-ului, amintind de vremuri pe care le credeam de mult apuse. Cer demisia domnului Pandele pentru ca imaginea politicienilor să nu fie asociată cu astfel de gesturi incalificabile, pentru că democraţia nu are niciun fel de legătură cu agresivitatea", a subliniat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne