Claudiu Năsui: Creşterea sumelor forfetare este imorală. Nu era nevoie de aceşti bani

Deputatul USR Claudiu Năsui nu este deloc încântat de creşterea exorbitantă a sumelor forfetare destinate parlamentarilor.
Claudiu Năsui (USR)
Claudiu Năsui (USR) (Epoch Times Romania)

Nu era nevoie de creşterea sumelor forfetare produsă odată cu intrarea în vigoare a noii legi a salarizării, a atras atenţia, într-un interviu acordat RFI, deputatul USR Claudiu Năsui, membru în comisia de buget-finanţe.

"În momentul actual suma aceasta este pe la 11 mii de lei. Discuţiile sunt cumva să se replafoneze în jur de 13 mii de lei. Dar pe perioada vacanţei parlamentare Birourile Permanente au decis să lase suma aceasta să crească la 20 de mii de lei. O sumă excesivă, mai ales într-o ţară care are probleme de deficit bugetar şi în care situaţia fiscală începe să fie din ce în ce mai tristă.

Se propun creşteri de taxe, taxe noi, tocmai pentru a se acoperi găuri la buget. Deci în contextul acesta să se mărească salariile demnitarilor sau sumele care sunt la dispoziţia lor mi se pare cel puţin imoral", a declarat Claudiu Năsui.

Pentru a asculta integral interviul acordat de deputatul USR intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne