Claudiu Manda, revoluţionar: "Let's make PSD great again!"

Iulian Claudiu Manda
Iulian Claudiu Manda (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Dolj Claudiu Manda a avut un discurs înflăcărat, sâmbăta, pe pagina sa de socializare, care s-a terminat cu o adaptare a sloganului lui Donald Trump: „Let`s make PSD great again!”. Postarea vine după ce soţia sa, Lia Olguţa Vasilescu, a fost realeasă la şefia PSD Craiova.

„Astăzi a avut loc Conferinţa Ordinară de Alegeri a PSD Craiova. Le-am mulţumit colegilor pentru tot ce au făcut în campanie electorală pentru PSD şi pentru mine. Am spus la momentul respectiv că o să o iau în nume personal şi indiferent cum or să interpreteze ceilalţi rezultatul, pentru mine este o victorie în primul rând pentru Craiova şi le mulţumesc pentru tot ceea ce am reuşit în această grea perioadă. Am văzut tot felul de previziuni despre ce se va întâmpla în Craiova, în judeţul Dolj, în România, cu PSD-ul, cu alte partide, despre cum o luăm noi la vale şi alţii în sus, ţin să vă spun că eu nu cred aceste lucruri”, scrie Manda pe pagina sa de socializare.

Social-democratul vorbeşte despre o „echipă sudată” pentru a reuşi la alegeri şi sugerează „reinventarea” partidului:

„Avem aproape un an de zile să ne organizăm, să ne reorganizăm, să ne structurăm, să restructurăm şi să ne putem pregăti ca acea confruntare electorală să fie una în care noi să plecăm cu prima şansă. În perioada următoare – vorbim de apă, vorbim de gaze în tot judeţul, vorbim de Colegiul Carol, vorbim de autostradă, vorbim de salarii, vorbim de pensii şi nu cred că trebuie să ne fie ruşine că am reuşit să mărim salariile şi pensiile oamenilor”.

„Nu avem cum să mergem cu capul plecat pe stradă şi să stăm să ne spună un USR-ist ‘ciuma roşie’, pleacă de aici că trebuie să vin eu, că tu nu eşti bun doar pentru faptul că eşti PSD-ist”, a adăugat şeful PSD Dolj.

În final, Manda a mai precizat că „cei mai buni dintre noi trebuie să fie vârful echipei iar ceilalţi vor fi alături de el şi nu o să ne lăsăm niciun soldat în spate”.

„Dacă lucrurile vor funcţiona aşa, nu am decât să vă spun de pe acum succes, nu am decât să vă spun că sunt alături de tot ceea ce înseamnă construcţia Organizaţiei Municipale pentru obiectivul care îl avem, cel mai important obiectiv fiind câştigarea alegerilor locale, şi închei cu un citat cu care s-au câştigat alegerile în SUA – Let`s make PSD great again!”, a conchis Manda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne