Ciucu, nemulţumit de Firea: Eficienţă de Voluntari. Jenant. Contractele primăriei nu se mai publică de mult

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu este total nemulţumit de prestaţia primăriţei Gabriela Firea atunci când vine vorba de capitolul transparenţă decizională.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti găseşti toate prostiile, găseşti documente de acum 17 ani, dar nu găseşti ce ai nevoie, a remarcat indignat, pe pagina sa de Facebook, consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

"Am găsit chiar şi programul de dezvoltare din 2004. Şi, am găsit, evident, la loc de cinste concursul de faţadă şi pomana cu tichetele de 500 lei pentru biciclete. Chestiunea asta cu tichetele este definitorie pentru Firea: o pomană, gândită la repezeală, pentru a anunţa atunci când şi-a făcut ruşinea aceea de bilanţ la un an de mandat. Ca să aibă ce să zică...

Şi se vede asta pentru că nici acum nu este funcţională. Nu a fost o măsură gândită. Dacă vă duceţi pe mizeria de site al Primăriei Municipiului Bucureşti şi daţi click pe bannerul galben, veţi fi anunţaţi că în cel mai scurt timp veţi şti cum veţi putea primi tichetele.... Asta după două săptămâni. Eficienţă de Voluntari. Jenant", a precizat Ciprian Ciucu.

Liberalul a adăugat, ironic, că el căuta "doar butonul cu transparenţa decizională", însă nu l-a găsit până acum.

"Eu căutam doar butonul cu transparenţa decizională... să văd ce proiecte sunt în dezbatere. Încă nu l-am găsit. P.S.: Contractele primăriei nu se mai publică de mult...", a declarat Ciprian Ciucu.