Ciucu, mesaj pentru Firea: Faptul că staţi mai mult pe la TV decât la primărie nu ţine loc de dezbatere publică

Diletantismul argumentaţiilor aferente acelor 10 companii pe care primăriţa Gabriela Firea vrea să le înfiinţeze în cadrul municipalităţii nu ne provoacă mai mult de un zâmbet amar, şi-a exprimat nemulţumirea consilierul general PNL Ciprian Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Gabriela Firea a pus deja pe ordinea de zi a Consiliului General de săptămâna viitoare 10 dintre celebrele sale firme pe care şi le doreşte la primărie, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, liberalul Ciprian Ciucu, care a ţinut să-i transmită un mesaj primăriţei PSD.

"Vreau să-i transmit ceva doamnei Firea, şi cum n-am un canal direct cu dânsa, îi voi spune aici (pe Facebook), ştiu că mă urmăreşte", a precizat Ciucu.

Doamnă Primar,

Atunci când aveţi unul sau mai multe proiecte importante şi le vreţi trecute prin Consiliul General sunteţi datoare cu explicaţii beton! Sunteţi datoare cu analize serioase, trebuie să veniţi cu cifre şi să estimaţi impactul a ceea ce propuneţi! Pentru a trece aceste companii acum, pe 29 martie, aveţi nevoie de 2/3 şi, implicit, de votul opoziţiei PNL şi USR. Cei de la PMP nu vă sunt suficienţi.

Unde sunt argumentele beton, din care să înţelegem ce aveţi de gând? Argumente care să ne facă să vă votăm proiectele? Unde este dezbaterea publică temeinică?

Faptul că dumneavoastră staţi mai mult pe la televiziuni decât la primărie nu ţine loc nici de dezbatere publică şi nici de analize serioase. Pentru că nu vedetele TV trebuie să vă voteze proiectele, ci cei aleşi de bucureşteni. Şi, îmi pare rău să vă zic, dar, diletantismul argumentaţiilor aferente acelor 10 companii pe care le vreţi create nu ne provoacă mai mult de un zâmbet amar.

Modul în care vă prezentaţi în faţa bucureştenilor şi a noastră, a consilierilor generali, mă duce cu gândul că doar simulaţi că vreţi să faceţi ceva ştiind că nu veţi primi acordul nostru ca, după aceea, să izbiţi iarăşi uşile televiziunilor şi să spuneţi că, vezi Doamne, "aţi vrut dar n-aţi fost lăsată".

P.S. Cu toate că ceea ce propuneţi este nefezabil şi se vede de la o poştă, ne pregătisem să fim deschişi măcar la una sau două dintre idei. Pentru asta aşteptam să vedem fundamentările şi să le dezbatem cu specialiştii noştri şi cu cei din industriile care vor fi afectate. Pregătisem chiar şi un calendar de dezbateri...

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne