Ciucu: Firea se crede premier! Pică şcolile pe elevi iar ea face investiţii în Snagov!

Primarul Gabriela Firea nu are nicio reţinere să scoată banii afară din oraş dacă-i convine, susţine Ciprian Ciucu, semnalând faptul că Gabriela Firea vrea să investească banii bucureştenilor în reabilitarea unui liceu şi construirea unei baze sportive la Snagov.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

În timp ce în Capitală elevii învaţă, la unele unităţi de învăţământ, în 2-3 schimburi iar şcolile pică pe elevi, Primarul General al Bucureştiului se apucă să construiască în Snagov. Potrivit liberalului, Firea vrea să facă un liceu şi o bază sportivă la Snagov, scoţând astfel din oraş banii bucureştenilor.

"Dacă nici asta nu-i ştire...! Primarul Bucureştiului construieşte în... Snagov

Primăriţa se crede deja premier. Se substituie Guvernului şi vrea să facă un liceu şi o bază sportivă la Snagov. Pe banii noştri, ai bucureştenilor!

De ce la Snagov şi nu în altă parte? Pe ce criterii a ales Snagoveul? Nu ştiu. Probabil pt. că e primar PSD acolo la Snagov...?

E ca şi cum CJ Argeş ar face un liceu la Breaza, în Prahova. Credeam că le-am văzut pe toate, dar, recunosc, cei doi primari din Bucureşti şi Voluntari continuă să mă surprindă.

La noi în oraş se învaţă şi în 2-3 schimburi, pică şcolile pe elevi şi Piarul General face investiţii în Snagov. Şi nu e ca şi cum Snagovul n-ar avea bani, şi ar fi vreo zonă defavorizată.

Nu ştiu cum poate justifica un primar faptul că trimite copiii din propriul oraş să facă sport în alt judeţ... Astfel de investiţii şi lucrări publice în ţară sunt decise de guvern că de aia e guvern. Dar nu poţi lăsa legea să strice un deal politic prin Ilfov, nu-i aşa? Plus că, ea este (pe bune!) preşedinte PSD Ilfov şi doar interimar la Bucureşti.

În foto este locaţia pe care este amplasat liceul M. Kogălniceanu, cel pe care vrea să-l reabiliteze şi să-i facă o bază sportivă "la standarde europene".

E de domeniul absurdului cum Gabriela Firea vrea ca guvernul să-i facă una sau alta dar cum nu are nicio reţinere să scoată banii afară din oraş dacă-i convine.

Iar se va plânge că nu o lasă opoziţia, dar spuneţi-mi, cum aş putea vota joi aşa ceva? Plus că, probabil, va trece cu votul majorităţii", scrie, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne