Ciucu: Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată pentru defăimare

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a anunţat marţi, pe pagina sa de socializare, că a fost dat în judecată de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, pentru defăimare.

"Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată. Culmea este că el mă dă în judecată pentru... atenţie, pentru defăimare! Da, oameni buni! El mă dă pe mine în judecată pentru defăimare. După ce doi ani de zile mă face în fel şi chip, toată presa e plină de invectivele şi înjurăturile pe care mi le aruncă de la tribuna Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi de oriunde. Nu mai departe de săptămâna trecută m-a jignit în stilu-i propriu, iar acum, ce să vezi? El vrea 10.000 de Euro pentru un comentariu de-al meu de pe Facebook, mai vechi de un an. Iar eu îi ignor toate cele doi ani de zile, că de, preţuim libertatea de exprimare etc.", a declarat Ciucu.

Consilierul general susţine că este vorba despre o formă de presiune.

"Evident, este o formă de presiune şi nimic mai puţin. Cu doi ani în urmă mă dăduseră în judecată şefii lui, familia Firea-Pandele, dar ulterior şi-au retras plângerea. Între timp Gabriela Firea m-a mai ameninţat cu noi procese dar până acum nu s-au concretizat. Ca informaţii de context, Bădulescu este fost avocat al lui Gigi Becali, iar Gigi Becali este naşul familiei Firea-Pandele. Uite cu cine m-am pus eu rău... Dar nu aveţi grijă, mi-am asumat astfel de presiuni din ziua în care am intrat în politică. Îi mulţumesc prietenului meu avocatul liberal Cristian Băcanu pentru sprijin! P.S.: E suficient să căutaţi pe Google informaţii despre acest ipochimen şi să vă faceţi impresia corectă", a precizat Ciucu.